Boka besök (073-596 83 76)


Telefontid: må - to kl 10 - 11
Bokningsbara tider: må & to kl 13 - 19 & on kl 10 - 14

Kan du inte ringa på telefontiden går det bra att lämna ett meddelande på vår telefonsvarare som avlyssnas måndag - torsdag.

Om du hellre bokar via mejl kan detta gå bra om du uppger:
  • Vad behöver du boka för
  • Ditt för- och efternamn samt telefonnummer
  • Djurets namn
  • Förslag på dagar/tider då du kan komma utifrån våra öppettider
  • Om det gäller vaccination, uppge om du vill boka enbart för sprutan eller ett av våra paket

För uteblivet besök som inte avbokats 24 timmar innan, fakturerar vi halva besökskostnaden.

Om du har akuta frågor när kliniken är stängd kan du t.ex. vända dig hit för rådgivning:
  • Anicura Djursjukhus Albano eller Bagarmossen: 010-147 90 00
  • FirstVet App: kostnadsfritt om ditt djur är försäkrat hos deras samarbetspartners. Läs mer på firstvet.com
  • Agria Vårdguide (tidigare VetHem) App: kostnadsfritt om ditt djur är försäkrat hos Agria. Läs mer på https://www.agria.se/veterinar-i-mobilen

Drop-in


Kontrollera alltid de senaste uppdateringarna under rubriken Aktuellt på startsidan, då det ibland kan vara stängt p.g.a. sjukdom eller annat.

Må & to kl 19 - 20. Prispåslag 25 %.
Anmälan sker i kassan tidigast 18.30. OBS: När ni anmält er behöver ni vänta kvar tills det blir er tur.

Enklare besök som vaccination, kloklipp, snabb koll av öron, tömning av analsäckar etc. Är du osäker på om ditt ärende kan behandlas på drop-in? Ring eller mejla och fråga!

Observera att väntetiden på drop-in ibland kan vara lång, då alla som kommer får hjälp. Det kan röra sig om allt från 5 minuter till 3 timmar. Generellt är det kortare väntetid på måndagar eftersom vi har sköterska på plats. Vi har då två olika drop-in-listor (sköterska och veterinär), vilket innebär att någon som kommit efter er kan ropas in före. Vi lovar dock att turordningen följs som den ska!

I möjligaste mån är vi tacksamma om ni har möjlighet att vänta ute eller i bilen efter anmälning i kassan. Annars försöker vi att placera ut er på olika ställen i lokalen. Observera att hundar behöver hållas kopplade även inomhus. Om din hund skulle ha en kiss-olycka medan ni sitter och väntar, meddela butikspersonalen.

Viktigt! Om din hund eller katt har symptom som hosta, nysningar, kräkningar, diarré eller annan misstänkt smittsam sjukdom måste djuret vänta utanför medan ni anmäler er i kassan.